duminică, 22 aprilie 2012

We Are The 99%! Occupy - Still Free



"Amintiti-va: Pamantul este Gradina daruita Omului de catre Creator. Gradina Pamant inseamna Fiintare in Respect, Devotiune, Compasiune, Adevar, Armonie, Lumina, Creatie, Rodnicie, Iubire.

Si Viata a fost in deplina Armonie in Gradina Creatorului pana cand au aparut din intuneric cateva intruchipari ale raului, cateva reptile care au inventat banii si bancile si odata cu acestea, sclavia. Apoi au strecurat in mintile oamenilor lacomia, coruptia, invidia, competitia, ura, simtul proprietatii, gelozia, dependenta. Au „implementat” dogmele politice, religioase, economice, sociale, normele si convenientele de tot felul. Au indus subliminal minciuna, falsul, frica. Oamenilor li s-au indus sisteme rasturnate de valori, s-au inventat caste, paturi sociale, superioritatea si inferioritatea. Li s-au incarcat mintile cu necesitati inexistente, cu dorinta unor comoditati false si a unui comfort nefiresc menite sa-i faca sa-si impuna directii si tinte straine de natura lor si sa munceasca necontenit pentru a le atinge, pentru a tine pasul cu cei de pe aceiasi treapta sociala. Au invrajbit oamenii si au otravit apoi apele, hrana, aerul, pamantul intreg cu tot felul de chimicale ucigatoare motivand ca Planeta nu poate sustine viata a miliarde de oameni cu hrana naturala. Este o minciuna. Mama Pamant poate sa hraneasca zeci si zeci de miliarde de oameni fara sa ucida pamantul cu pesticide, ierbicide, fungicide.

Toate acestea sunt cunoscute si sunt deja istorie. Ce nu inteleg reptilele care au confiscat si jefuit pana Acum Pamantul Oamenilor, care au otravit pana Astazi Gradina Creatorului este ca s-a terminat. Timpul lor s-a sfarsit. Clepsidra s-a oprit si nu mai poate fi intoarsa pentru ca minciuna a spart sticla si nisipul s-a risipit in Oceanul Infinit. 

„Domnilor” reptilieni, ati expirat ! Plecati pentru totdeauna in dimensiunea voastra din intunecimile Uni-Versului! Luati-va toti banii de pe pamant si dispareti cu ei cu tot! Luati-va si toate dogmele si sistemele politice cu care ati crezut ca puteti inrobi la nesfarsit Omenirea! Luati-va armele cu care ati ucis, violat, talharit oameni nevinovati, luati-va razboaiele pe care le-ati organizat si finantat, ura de rasa si de Viata, luati-va chimicalele cu care ati vrut sa ne ucideti pe cei mai multi dintre noi! Luati-va tot petrolul care a mai ramas si toate reziduurile radioactive pe care le-ati aruncat in Oceane Mamei Pamant! Luati-va toate rachetele nucleare si toate atrocitatile pe care le-ati savarsit si pe care mai planuiti sa le savarsiti impotriva tuturor Fiintelor de pe Pamant si duceti-le cu voi in fata Creatorului sa va judece El pentru crimele voastre impotriva Vietii! Nu aveti cum sa plecati cu mainile goale pentru ca sunteti sclavii propriei voastre lacomii nemasurate. Si lacomia v-a pierdut!
Plecati, pentru totdeauna! Timpul vostru s-a sfarsit!

Aici, Acum, ne luam Pamantul inapoi!"












Sursa: http://www.bodyalchemist.ro/content/domnilor-s-a-terminat.htm

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

Un comentariu:

Calina spunea...

Multumesc, George!